top of page

Aanbod

Verdwaald in jezelf? 

Hoe fijn is het om zo nu en dan eens dieper op bepaalde gedachtes, gevoelens en betekenisvolle momenten van je leven in te zoomen? 

Hoe fijn is het om hier met iemand over te kunnen sparren?

Om samen jouw gedachtes, gevoelens en visualisaties onder de loep te nemen en dat er even alleen aandacht is voor jou?  

Even stil te staan bij jezelf en wat jou drijft en beweegt

Bewustwording- en ontspanningssessies

Hypno- / trancewerk is een zeer effectieve manier om tot een volledige ontspanning te komen. Daarnaast zorgt het voor een intense focus op dat wat aandacht nodig heeft of vraagt.

Is jouw hoofd degene die alles bepaald? Pieker en maal je veel?

Dan biedt deze manier van werken uitkomst. Wees nieuwsgierig naar wat een hypno sessie je kan brengen. 

Wandeltherapie

Onderzoek geeft aan dat bewegen gezond is, niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest. Therapie blijkt zelfs effectiever te zijn als daarnaast ook aan beweging wordt gedaan. Vanuit dit principe is wandeltherapie ontstaan en de resultaten zijn verrassend!

Tijdens wandeltherapie word je uitgedaagd om anders te (leren) denken, je grenzen te verleggen en te gaan voelen wat er speelt.

Voice Dialoque & Innerlijk kind 

Even terug in tijd, terug naar je jeugd of kind zijn. Soms hebben bepaalde gebeurtenissen uit het verleden invloed op wat je nu denkt, voelt, doet of laat... 

Heb jij bijvoorbeeld een stemmetje in je hoofd die afkeurend of perfectionistisch is? Eentje die je afwijst, zegt dat je niet goed genoeg bent? 

Bij deze therapie leer je deze 'delen'van jezelf in te sluiten en ze functioneel in te zetten. 

Misofonie / HSP (hoog gevoeligheid/ sensitiviteit)

 

In mijn praktijk werk ik met mensen die last hebben van overgevoeligheid voor geluiden en/of indrukken en prikkels. Oftewel mensen die intenser, gedetailleerder en subtieler waarnemen. Heb jij ook erg veel last van de geluiden die er om je heen hoorbaar zijn? Word jij beïnvloed door de sfeer, prikkels die je voelt en heb je hier hinder van? Krijg de regie weer in handen en ontdek manieren om hiermee om te gaan. 

Lichaams- / chronische pijnen behandeling

 

Constante pijn en angst voor pijn is vaak bepalend voor hoe iemand in het leven staat.

Hypnotherapie en zelfhypnose kunnen een helpende hand bieden bij pijnbestrijding. Vooral in combinatie met ontspanningstechnieken kan hypnotherapie effectief de pijn verminderen en bijwerkingen tegengaan. 

Ik heb ervaring met mensen met aangezichtspijnen, reumatische klachten en onverklaarde lichamelijke pijnen. 

bottom of page